Зловещо: Румен Тонев застрелял психолога и после го влачил да го скрие

0

Румен Тонев, обвинен за убийството на психолога Иван Владимиров, остава в ареста окончателно, реши градският съд в София, съобщи Дир.бг. Наложеното му постоянно задържане Тонев пък решил да не обжалва. 

Иван Владимиров – Нав бе застрелян във входа на блока, в който живее, на 8 февруари вечерта. Преди дни пред съда прокуратурата настоя, че ако е на свобода, убиецът му може да се укрие или да извърши друго престъпление. Съдът се съгласи с тези доводи. 

В съдебната зала стана ясно, че малко след като застрелял психолога, Тонев влачил тялото му в опит да го скрие.

Установено е, че мъжът е стрелял с пистолет „Байкал“. Освен това данни от разследването показват, че Тонев е осъждан на глоба през 1996 г. за незаконно притежаване на боеприпаси. Платил глобата и бил реабилитиран.

Преди ден жената до Нав – Нина Райчева, разказа пред bTV, че ходели на пръсти в апартамента на психолога, не пускали дори кафемашина от 2 до 4 ч. следобед и всячески се стараели да не подразнят Румен Тонев. Самият Владимиров смятал да се изнесе от жилището, ако не успее заедно с останалите си съседи да се пребори с Тонев да бъде изгонен.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.