Жрицата Ренета ограбила и упоила до смърт свой клиент

0

Млада жрица на любовта ще прекара 12 години зад решетките за грабеж и фатално упояване на клиент.

Това стана ясно след заседание на Варненския апелативен съд, който оправда Ренета Н. по обвинението, че е извършила грабежа в съучастие, но не намали ефективното ѝ наказание и постанови тя да плати общо 960 000 лв. обезщетение на деветимата наследници на издъхналия австрийски студент Мизгин М. Съучастиците ѝ ще лежат по 4 г. в затвора.

Престъплението Ренета извършила на 8 август 2020 г. в хотел във Варна, където пребивавали и нейните приятели Людмил М. и Радослав М. Тримата редовно се друсали и разполагали с наркотици.

Във фаталния ден в хотела се настанил и Мизгин. Той видял Ренета във фоайето и ѝ предложил да го забавлява срещу заплащане. Тя приела, а в стаята го почерпила с хероин и метамфетамин, дала му и 4 таблетки “Ривотрил”, като му обяснила, че те стимулират сексуалната мощ. Препаратът от групата на бензодиазепините обаче става опасен при комбиниран прием с дрога, защото усилва действието ѝ.

Така се случило и с Мизгин, който издъхнал от остро отравяне с хероин. След като го упоила яко, Ренета подала сигнал на Людмил, той пристигнал и двамата откраднали часовник, таблет и други вещи на чужденеца на обща стойност 510 лв. После Людмил и Радослав отнесли плячката в заложна къща.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.