Започна поклонението на Алексей Петров

0

Братът на Алексей Петров – Огнян, както и Марчело Джотолов, подсъдим с него по делото Октопод, дойдоха за погребението на бившата барета. Тук е и майката на Петров Диляна, пише 24 Часа.  

На погребението дойде и Кристиян Бойков, обвинен, че е хакнал базата данни на НАП.  След като напусна „ТАД груп“,  Бойков започна работа при  Алексей Петров. Неговият шеф в отдела Явор Колев също дойде. Именно Колев като шеф на отдел „Киберпрестъпност“ задържа Бойков. 

На място дойде и известният адвокат, бивш следовател и командир на Алексей Петров в отряда на баретите Лъчезар Таков. С него бе и синът му, също адвокат, Любомир. 

45 минути преди началото на поклонението паркингът пред гробището в столичния кв. „Бояна“ вече бе пълен. 

На място има охрана на гробищния парк, частни градове и патрул на полицията. Очаква се Петров да бъде погребан в затворен ковчег, тъй като единият куршум, изстрелян от убиеца, го поразил в лицето.

Тялото вече е докарано на гробищния парк в „Бояна“.

Все още не е ясно дали Мирослава Михайлова, която е била с Петров по време на стрелбата на Витоша, станала на 16 август, ще дойде. Тя бе улучена от рикошет и закаран в „Пирогов“, където бе оперирана и вероятно още се възстановява.               

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.