Зъл съсед разчерта паркинг пред блока, нашари с боя и колите на комшиите

0

Зъл съсед, в опита си да разчертае паркинг пред блока си, нашари с боя и колите на комшиите си. За това сигнализира Силвио Яков във Facebook групата „ж.к. Света Троица“.

На снимките, които той е публикувал се вижда как пред редица паркирани коли е начертана линия с бяла блажна боя. А тези автомобили, които излизат от очертанията, са били намазани следвайки разделителната линия.

„На паркинга спират доста коли, някой от тях също са засегнати по този начин. Нито съм затиснал някого, нито съм блокирал вход/изход. Ако имаше табела с надпис, че ще се правят очертания или просто повдигане на чистачките, за да не спирам там, щях да я преместя без проблем. Но уви.“, разказва потърпевшият.

От поста на Яков става ясно, че Пикасо от ж.к. „Света Троица“ е вилнял на паркинга пред танцовата школа до блок 145В. Според коментарите под поста случаен минувач, на когото явно му е дожаляло след като е видял омацаната кола, е решил да я почисти.

Явно се задава квартална война, тъй като след гаврата заваляха клетви. „Относно човекът направил това – Искам да знаеш, че не те мразя, кармата е голямо нещо и ще ти го върне двойно. А аз, както и другите хора със засегнати коли ще ги оправим, ама ти си оставаш един малък човек с тежки комплекси, които няма да излекуваш. Лек“, закани се потърпевшият.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.