Внимание, тапи по границите

0

Интензивно е движението на товарни автомобили на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на границата с Румъния и Турция, съобщава на интернет страницата си Главна дирекция „Гранична полиция” по данни към 06:00 часа тази сутрин.

На границата с Румъния трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП „Кардам“ на изход от страната.

Преминаването в участък от моста при ГКПП „Русе“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира.

На границата с Република Турция трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП „Капитан Андреево” на изход от страната. 

Трафикът на границата с Гърция е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

През граничните пунктове  „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Нормално се осъществява движението и на границата с Република Сърбия. Трафикът е нормален на всички гранични контролно- пропускателни пунктове.

На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове, допълват от „Гранична полиция”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.