„Възраждане“ скочи: Асен Василев мишкува в ЦИК с чужд посланик и Мария Габриел

0

Английският посланик е бил поканен от Асен Василев и Мария Габриел в ЦИК, за да обсъдят изборния процес. Присъствието на чужд посланик в Централната избирателна комисия е грубо вмешателство във вътрешните работи на страната ни. Да не говорим, че е скандално, това че посланикът е поканен от министри от американското правителство, представено като български кабинет.

Призоваваме Мария Габриел и Асен Василев незабавно да информират българския народ какво се е обсъждало на тази среща в ЦИК заедно с чужд посланик. В случай, че те не информират обществеността за обсъжданото на срещата, ние от „Възраждане“ ще пуснем сигнал до ДАНС и Прокуратурата. Ние знаем какво се е обсъждало на срещата.

Марионетното правителство, без дори да се крие, съгласува всичко с Посолството и тук въпросът вече е – има ли Посолство, което не се меси във вътрешните работи на страната ни?

Колониалният американски режим, наречен българско правителство, с всеки изминал ден превръща страната ни в колониална територия и ни унищожава с бързи темпове. Време е сглобката да се разглоби и правителството да подаде оставка.

Призовавам всички български граждани да излязат да гласуват по съвест на предстоящите Местни избори, за да им развалим сметките и да си върнем страната. Само, ако не могат да предвидят избирателната активност, няма да могат да манипулират изборния резултат. Решението е да гласувате, уважаеми сънародници.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.