Ужас! 19-годишен застреля репортерка, докато отразявала убийството на дете

0

Телевизионна репортерка e убита, а оператор – ранен, докато отразявали новината за други две убийства в американския град Орландо. За стрелбата срещу телевизионния екип е задържан 19-годишен младеж с тежко криминално досие, съобщи CNN. 

Жертвата и раненият са част от екипа на местната кабелна телевизия Spectrum News 13. Те били на място, за да отразят убийствата на жена и дете, за които бил подаден сигнал по-рано сутринта в сряда. Автомобилът на телевизионния екип бил близо до мястото, където по-рано станали другите убийства.

19-годишният заподозрян – Кийт Мелвин Моузес, е арестуван малко след стрелбата по екипа на Spectrum News 13. Той е обвинен и в убийствата на 9-годишно момиченце и на млада жена на възраст между 20 и 30 години, както и в два опита за убийство, обяви шерифът на окръг Ориндж Джон Мина на брифинг. Засега мотивите не са ясни.

Криминалното досие на Моузес включва обвинения за използване на оръжие, нападение при утежняващи обстоятелства, побой при утежняващи обстоятелства и нападение със смъртоносно оръжие.

През нощта в сряда срещу четвъртък колеги на журналистката отидоха на мястото на убийството в знак на солидарност и да за покажат, че не се страхуват да отразяват онова, което се случва.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.