Ударно: 14 арестувани при спецакция в Югозапада

0

Четиринадесет лица са задържани в рамките на специализирана полицейска операция в Благоевградско, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград.

Както БТА писа, в рамките на днешния ден на територията на областта се проведе специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпността и опазване на обществения ред и противодействие на престъпленията, свързани с нарушаване на изборните права на гражданите. В началото на деня в Гоце Делчев бяха задържани трима, а в хода на акцията са задържани още 11 лица.

В хора на полицейската операция са проверени повече от 1300 лица и близо 1100 автомобила. Проверени са и 10 пункта за черни и цветни метали, 16 заложни къщи, шест автоморги и сервизи, четири питейни и увеселителни заведения, шест дърводелски цеха и 17 търговски обекта.

От ОДМВР – Благоевград съобщават, че са съставени 31 акта за установени административни нарушения и 313 фиша по Закона за движение по пътищата. Специализираната полицейска операция е проведена на територията на цялата област Благоевград.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.