Удар по България: „Грийнпийс“ затрива енергетиката ни със „зеления октопод“

0

Организацията, натоварена с важната цел да затрие българската икономика – „Грийнпийс“ – България, блесна с „невероятна акция“ срещу нашата енергетика, поръчана от икономически кръгове зад „Зелените“ и „Продължаваме промяната“.

Идеята е, че всички източници на електричество са убийствени за българската природа, затова най-добре е да минем на свещи…

Финансирането на провокацията било осигурено от депутата – мултимилионер от софтуерен и криптобизнес Константин Бачийски, собственик на маргиналния сайт „Искра БГ“ и на декларирани влогове от скромните 1 милион и  600 000 лв.

Кой стои зад гръмко споменаваната „Грийнпийс“ можем да открием във великолепната научна монография на д-р Нено Димов „Зеленият терор и консервативната алтернатива“.

Това са тези финансови кръгове, които задушиха европейската индустрия, основно в полза на Китай, Русия и разни други Големи братя. Това са тези кръгове, които се опитват да убият и американската индустрия в полза на финансовата олигархия.

Затова по света на „Грийнпийс“ вече ѝ викат „Resт in peace“ LTD, демек „Почивай в мир“ ООД.  Причината – където и да отиде „Грийнпийс“, първо изчезва стратегическата енергетика, след нея и индустрията, а после и хората, които няма с какво да преживят.

„Почивай в мир“ ООД е срещу всичко:

– Срещу въглищата, защото пушат

– Срещу природния газ, защото и той отделя въглеродни емисии

– Срещу ядрената енергетика, защото горивото ѝ е опасно

– Срещу ВЕЦ-овете, защото пречат на рибата

– Срещу перките, защото убиват птиците

– Срещу фотоволтаиците, защото приличали на водни басейни и върху тях кацали пак птиците

Е, разбира се, най-много са срещу въглищата, защото издръжката на ООД-то засега идва от по-малко критикуваните собственици на ВЕИ. Но и техният ред ще дойде. Нищо чудно скоро да видим гавра с Иво Прокопиев, а на заден фон гълъбче, ударило се в негов фотоволтаик. Това, между другото, е често явление.

Може би „Грийнпийс“ са в някаква завера с производителите на восък, защото уверено ни водят към ситуацията да си светим със свещи…

Кой стои зад политическия номад с парици Константин Бачийски, също е ясно. Стои неговият мерак, освен кинти, да има и власт. Най-вероятно, за да има още повече кинти или крипто.

Всъщност, допуснахме грешка, Бачийски не  е номад, той е нещо като хан на собствената си лъскава партийка с гениалното име „СЕК“ или „Средна европейска класа“, съставена от средно класни негови познати и негови семейни приятели.

Всъщност, пак сбъркахме, той все пак си е нещо като политически  номад. Защото партията му „Средна европейска класа“ е сходна на всякакви заходи, обходи и влизане през задни дворове, за да достигне заветния връх – депутатското място или Нейно величество Властта.

Това се случва, когато пухкав мъж с „комбайнеро-интелигентска“ прическа , който обича най-вече да се гмурка в Червено море и да пече обли части на Малдивите, реши, че нещо на този свят не му достига. Както се казва сред народа, някои за самочувствие пият виагра, други стават политици, па макар и „средноевропейски“.

Защото в крайна сметка и Малдивите, и Дубай омръзват, а и все някой трябва да мисли за „Клета Майка България“, па макар и от луксозния си финансов връх.

През 2014 година Константин Бачийски е бил кандидат за евродепутат от Националния фронт за спасение на България, през 2017 година е в парламентарната коалиция „Обединени патриоти“ и о …. ужас, по този начин коалиционен партньор на „омразното статукво на ГЕРБ“ .

После се пробва като коалиционен партньор на фамозното „Национално обединение на десницата“, докато най-накрая меракът му да стане депутат е удовлетворен от „Промяната“ на Кирчо и Асен, на които той, заедно с другата гръмка партия „Волт“ на Криптомир Ананиев, става мандатоносител.

Като се казва, пътят е тежък и трънлив, но славен.

А лозунгът е като на цялата ни средняшка политическа класа: „Далавера и корупция е всичко, в което не участвам“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.