Убитата от бившия си в Германия българка е погребана в родното си село

0

38-годишната Айсел, която беше убита от бившия си приятел в Германия, е погребана в родното си село. Близките на българката са прибрали тялото й от 1875 км, пише германската медия „Билд“.

„Никога повече няма да мога да я прегърна, никога повече няма да мога да вечерям с нея. Айсел беше единствената ми дъщеря. Той взе това, което обичах най-много. Всички я обичаха, тя беше добросърдечен човек“, казва майката на убитата касиерка – Рени.

Убиецът Пламен не можел да преживее раздялата с Айсел. 48-годишният мъж я преследвал месеци преди убийството, въпреки ограничителната заповед. Близки на убитата разказват, че тя била и заплашвана.

Пламен отишъл на работното й място в Мьорфелден-Валдорф. Стрелял по Айсел най-малко четири пъти с пистолет. Куршумите я улучили в главата и торса. 38-годишната жена умряла между щандовете на супермаркета.

Майката на Айсел научила трагичната вест от най-добрата приятелка на дъщеря си. Тя живеела с дъщеря си в Германия, близо до супермаркета.

Бащата на Айсел живее в България, затова майката Рени организирала прибирането на дъщеря си. Помогнал и синът й Алтанай. Прибирането на тялото на Айсел струвало 15 000 евро на семейството.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.