Трагедия! 62-годишна жена убита жестоко от зет си (допълнена)

0

Нова трагедия във Враца. 62-годишната врачанка е убита от 34-годишния мъж, който живее на семейни начала с нейната дъщеря. Причината са влошени отношения.

Тялото на жертвата пък е открито именно от дъщеря й, която не успяла да се свърже с майка си дълго време по телефона. Това съобщиха на брифинг окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков и началникът на Районното управление на полицията в града главен инспектор Димитър Шейнов.

По думите на инспектор Шейнов 27-годишната жена се е обадила на тел. 112 в 3.30 часа тази нощ, като е съобщиха, че е намерила мъртва майка си в една от стаите на апартамента й в блок 36 на жк „Дъбника“. Дъщерята отишла до жилището, след като не успяла да се свърже с майка си по телефона, въпреки многократните позвънявания. По думите на младата жена вратата на апартамента е била разбита. 

На място са изпратени екипи на полицията и съдебен лекар, като при огледа е установена порезна рана в шията на жертвата. 

След обстоен оглед на жилището и около блока, униформените намерили оръжието на престъплението – нож, захвърлен в близост до сградата. 

Малко по-късно е задържан и извършителят. Младият мъж не е криминално проявен и не е осъждан. Той и дъщерята на убитата имат бебе на няколко месеца.

Повдигнато му е обвинение в умишлено убийство и му е наложена прокурорска мярка „задържане под стража“ до 72 часа. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.