Трагедия! Мъж застреля с незаконна ловна пушка родителите на жена си и се самоуби

0

Трагедия в пловдивското село Маноле. Мъж застреля родителите на съпругата си с ловна пушка, а след това се самоуби.

За трагичния случай съобщиха на брифинг главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев, окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева и директорът на пловдивската полиция ст. комисар Георги Чергов.

Сигналът за зловещата семейна история приключила с три трупа е подаден около 20 минути след полунощ от съпругата на убиеца. 

Извършителят е на 40-годишна възраст, а жертвите му – 61-годишен мъж и 57-годишна жена. 36-годишният син на убитите е прострелян и е транспортиран в пловдивска болница в стабилно състояние.

След стрелбата убиецът се е барикадирал в къщата, но преди пристигането на полицията, се е самоубил.

Районът около къщата е отцепен. Извършва се оглед. 

„Извършеното е в резултат на влошени семейни отношения. Бяхме подготвили и за действие и отряда за специални операции. И в момента се разпитват свидетели, разговаряно е и с децата на семейството“, обясни главният секретар на МВР. 

По думите на главен комисар Коцев пушката е незаконна, в МВР няма данни 40-годишният мъж да има разрешително за нея. Криминалистите разследват как убиецът се е снабдил с оръжието. 

„Най-притеснителното беше, че в имота, в който бе извършено двойното убийство, има и други хора. Има възрастна жена инвалид и първите данни бяха, че има и три деца“, каза още главният секретар на МВР.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.