Топкриминалист за появата на Брендо: Прекалено добре обмислено!

0

Изненадах се от появата на Брендо. То е прекалено добре обмислено. Брендо е интересна личност в света на родилата се престъпност в България. В световен мащаб подобна история не е имало. Има някакво обяснение.

Това каза в предаването „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ криминалистът Ботьо Ботев.

Брендо е интересна личност в света на родилата се престъпност в България. Не съм контактувал пряко с него, но той се отличаваше много, каза още той.

„Ще ви разкажа една история, много малко хора знаят. Преди много години бяха задържани 6 тира с цигари. Тези цигари бяха прекарани към Казичене, барети ги пазеха. В една нощ тези 6 тира цигари изчезнаха, въпреки баретите.

Как така барети ще охраняват денонощно складове и цигарите ще изчезнат. Баретите имат шегаджийска теза, че са били приспани. Има много любопитен факт – главният секретар е ходил при работещите по случая казвайки „не се старай толкова по тази история“. Това идваше като история водена от Брендо“, разказа криминалистът.

По думите му цигарите са били хвърлени в морето около Дуранкулак.

Без намеса и контрол на съответните служби – връщането на Брендо не може да стане. Без протекции на компетентни служби не може да стане. Нищо странно няма. Мислите ли че това е случайно решение на Брендо? Мислите ли че с това предаване не се цели нещо? Задържането му в Украйна случайно ли е? Защо беше пуснат? Има неясноти в действията на този човек. Решението Брендо да се прибере не е случайно, то е планирано. Неговото предаване е с определена цел и тя ще стане ясна, категоричен бе Ботьо Ботев.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.