Топ прокурор обеща: Делото срещу изрода с макетното ножче ще бъде доведено до край

0

„Изхождайки от дългия си опит считам, че делото ще бъде доведено докрай“. Това каза пред Би Ти Ви окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов за случая с 18-годишната Дебора с 400 шева след насилие от мъж, с когото е имало връзка.

Задържаният 26-годишен Георги Николаев не признава вина за нападението. Събрани са достатъчно доказателства, от които е направен обоснован извод, че именно това лице е автор на това престъпление, обяви окръжният прокурор на Стара Загора.

Николаев е задържан за 72 часа по второто обвинение – заплаха за смърт към 18-годишното момиче. Събрани са достатъчно доказателства, че именно това лице е извършител на това престъпление, обяви Атанасов.

Предстои обвинението да поиска мярка „задържане под стража“. Дичо Атанасов уточни, че прокурорът по делото не е сменен, а е назначен и втори наблюдаващ прокурор, а първият е в отпуск. По думите му не е имало забавяне при събиране на доказателства по делото.

Николаев има и предишни криминални регистрации – за леки телесни повреди по хулигански подбуди. До края на юни тази година е бил в пробация.

Другият задържан мъж от Стара Загора – Виктор Костов, за агресия в социалните мрежи няма пряка връзка с Георги Николаев, обяви още Атанасов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.