ТЪРСИ СЕ! Издирват страдащия от епилепсия Николай, за последно е видян на 21 септември

0

Близки издирват 32-годишния Николай Бодуров от София, който е видян за последно на 21 септември. Тогава е бил край жилището си в столичния квартал „Кремиковци“, а след това следите му се губят. 

Бодуров, който страда от епилепсия, е обявен за общонационално издирване.

„Когато е напуснал жилището си, е бил облечен с черна тениска и тъмносин анцуг. По-късно в деня на изчезването си е бил забелязан до ловната хижа в Челопечене, но с други дрехи“, обясни сестрата на мъжа Виктория Бодурова пред NOVA.

Няколко дни преди да изчезне, мъжът е направил епилептичен припадък, при което е хоспитализиран. След като е изписан от болницата, сестра му обясни, че е бил в леко неадекватно състояние.

„Този път, по незнайни причини, това негово състояние продължи по-дълго и беше доста по-тежко от обикновено. Това е и основната причина да се притесняваме. При напускането си той вероятно не е имал представа накъде и защо тръгва“, добави тя.

Николай Бодуров е напуснал жилището си без лекарства, документи и ключове. Взел е само телефона си, който вече е изключен. „Най-важното, ако бъде забелязан, е да се позвъни на 112. При припадък, трябва да спре гърчът“, каза още неговата сестра. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.