Търси се! 27-годишна изчезна в „Обеля”

0

Близки и приятели издирват изчезнала 27-годишна жена от София. Вилма е в неизвестност от 21.01.2024 г., в жк. „Обеля“, около блок 104. „Към 15:00 ч. Вилма казва на баща си, че отива до магазина, който е в близост до тяхното местоживеене, на 5 мин. разстояние. Минават часове, но Вилма така и не се прибира вкъщи.

Телефонът ѝ е изключен и нямаме никакъв контакт с нея. Баща ѝ отива в полицията, за да съобщи за внезапното ѝ изчезване, но разбира се както винаги и по закон, понеже тя е пълнолетна, казват че трябва да минат 24 часа.

Минавайки периодът от 24 часа, все още нямаме никакъв контакт с нея и е в неизвестност. Подаден е вече сигнал за издирване в полицията, откъдето е съобщено, че единственото нещо, което могат да направят, е да я уведомят, ако случайно попаднат на нея, че я издирват и ако желае да се прибере вкъщи.

След като баща ѝ е попитал дали е възможно да се проследи телефонният ѝ номер, да се види къде е последното ѝ местонахождение, от полицията му отговарят, че те нямали право да проследявали телефонни номера“, пише Катрин Илиева в профила си във фейсбук.

Вилма е била облечена спортно с анцуг и яке. Близките ѝ умоляват, ако някой има някаква информация за нея, да се свържат с тях. От полицията отказват да проследят телефона на момичето, защото нямало данни за престъпление.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.