Срам! При платени сметки кметът Димитър Бръчков остави болницата в Петрич на свещи

0

Трагедията е наистина огромна – единствената болница в Петрич втори ден стои без ток в адските жеги по заповед на кмета Димитър Бръчков, заради което персоналът и десетките пациенти, оставени без нужното лечение, са принудени да се върнат в 19 век и да си светят със свещи, алармира източник на Narod.bg от югозападния град.

Пациентите стоят без криматик по терасите в адската жега, като си светят със свещи

Според нашата информация аргументът на кмета с носни проблеми от Колумбия бил, че Специализираната болница за рехабилитация (СБР), която е единствената лицензирана, имала неплатени сметки за ток, което се оказа лъжа – медицинското заведение няма задължения към енергоразпределителното дружество, опериращо в региона.

Във видеа, разпространени във Фейсбук, се вижда трагичното положение на пациентите в СБР, които палят свещи по терасите в адската жега, оставени без климатици заради решението на Димитър Бръчков да се дръпне шалтерът на болницата.

Стойчо Терзиев е една от жертвите на кмета Бръчков в СБР-Петрич

„От обяд нямаме ток, тук сме болни хора. Ако може да се обадите на Енергото ли, на кой там, да дойдат да оправят проблема, как ще ни държат без ток, ние сме болни хора“, призовава възрастният пациент Стойчо Терзиев на спешния номер 112, при което казва и адреса на болницата: Петрич, ул. „Стадионска“ №1, СБР.

Във видеото мъжът се ядосва, че заради спрения ток не може да мине и предписаните болнички процедури. Защо кметът Димитър Бръчков съзнателно убива здравеопазването в Петрич с цената на мъките на десетки възрастни пациенти, оставени в адската жена на тъмно, е работа на прокуратурата да разкрие.

Благодарение на Димитър Бръчков така изглежда болнична стая в Петрич в XXI век

Вижте и видеата от Специализираната болница за рехабилитация:

https://www.facebook.com/100066617720048/videos/311801854532457/

https://www.facebook.com/100066617720048/videos/1036528187784929/

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.