Случаят с Елена и двете ѝ деца: Изчезнала ли? Оказа се, че е избягала от мъжа си

0

Изчезналата майка с две деца в Истанбул, обявени за безследно изчезнали, са живи и здрави и се намират на територията на друга страна, съобщиха от Министерството на вътрешните работи, предаде 24 часа.

На 27 август Елена и двете ѝ деца Кристиян и Сияна изчезват от хотел в Истанбул, където тримата били отседнали заедно с бащата на децата – Станислав Станев. От хотела коментираха, че семейството често посещава комплекса и че Елена е напуснала стаята си късно през нощта заедно с децата. 

Майката излиза заедно с децата, след като Кристиян плаче и не може да заспи. Тя казва на съпруга си, че ще излязат да подишат чист въздух, докато детето се успокои:

„Хората избързаха да ме обвинят, че едва ли не сме се скарали, имало е скандал, побой и тя е хукнала да бяга. Няма нищо такова. Искам да кажа, че в този момент тези нападки към мен са напълно излишни. Не пожелавам на никого да е на мое място. Обичам семейството си повече от всичко. Не бих посегнал на никого от тях. Не съм го правил. Нека коментарите спрат“, заяви Станислав Станев след изчезването на Елена и децата.

Станев заяви, че само се надява семейството му да са живи и здрави и скоро пак да бъдат заедно. Впоследствие стана ясно, че камерите в хотела не могат да бъдат проверени, защото са спрели да работят три дни преди семейството да изчезне.

Днес от МВР обявиха, че Елена се намира в друга държава, не в Турция и че тя и децата са невредими. „Тя има право да запази тайната на местонахождението си към момента“, допълниха от вътрешното министерство. Според МВР съпругът и бащата на децата е бил уведомен, но пред 24 часа той отрече да е знаел и бе категоричен, че за пръв път чува тази информация.

„Сега съм в Турция. Никой не ме е уведомявал за това. Все още не знам дали са установени и къде са точно“, заяви Станислав Станев.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.