Силиконката Катрин пак се похвали с безразсъдно шофиране, този път из София

0

Носителката на титлата „Мис Силикон“ 2022 г. Катрин Йорданова отново се похвали в социалните мрежи с безразсъдно шофиране, става ясно от пост във Фейсбук на Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

През януари на видео в инстаграм профила на миската се видя как Йорданова шофира „Мерцедес“ с над 250 км/ч, а за фон звучи попфолк музика. Видеото бе заснето на магистрала „Тракия“, където позволената скорост е 140 км/ч.

„Това девойче продължава да си прави каквото си поиска. Днешният й клип е от бул. „История славянобългарска“ (бившата 202-ра), гр. София. Там ограничението е 50 км/ч, тя кара с над 60 – написа днес Русинова – За протокола: при скорост от 60 км/ч., за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е изминало 467 m, в което разстояние тя няма никаква идея какво се случва около нея. Няма да коментирам кучето, което е в краката й, ако попадне между педалите какво ще се случи. Не коментирам и това, че над 500 m изобщо не държи волана с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, дори ръката със специфичната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното безсилие на полицията и държавата да извади подобни джигити от пътя.

В контекста на сутрешната ми публикация, не очаквам МВР да направи нещо, за да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат мерки.

Преди да тръгнете да я защитавате, горещо ви насърчавам да се замислете, дали ако убие вас или ваш близък докато се снима, ще сте толкова благосклонни към тази т. нар. „инфлуенсърка“. За да си инфлуенсър трябва да вдъхновяваш с примера си, а не с простотията и противобщественото си поведение“.

„Това не е първият случай, в който тя шофира и заснема клипове, разговаря с аудиторията си, което е опасно, реагира през януари Русинова при предишното провинение на миската. – При това момиче действително е рецидив“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.