Шестима екзекутирали Красимир Каменов – Къро (СНИМКИ)

0

Шестима души са заподозрени като участници в убийството на боса Красимир Каменов-Къро в ЮАР. Покушението бе извършено в южноафриканската столица Кейп Таун на 25 май 2023-а. Преди дни тамошната полиция разпространи снимки на двама от предполагаемите участници в убийството с молба за повече информация за тях. За това съобщава местното издание DailyMaverick.

При стрелбата на 25 май миналата година бяха убити двама мъже и две жени – Къро, жена му и двама от персонала на къщата му. Властите са се обърнали към гражданите с молба за помощ за залавяне на двамата заподозрени.

Анелисиве Маняна, говорител на полицията, заяви, че двамата заподозрени са шофирали автомобил „Фоклсваген“, който е бил на мястото на убийството. Според информацията четиримата са били застреляни и убити, а шестима заподозрени са били забелязани да бягат от мястото на престъплението със син „Хюндай“ и с бял „Фолксваген Голф“ GTI.

По-късно двама души са били забелязани да шофират бял „Фoлксваген пасат“ и същия „Голф“.

Двамата издирвани може да разполагат с ценна информация за престъплението, заявяват от полицията. Каменов бе убит заедно със съпругата си и още двама души – домашна помощница и бодиград. И четирите жертви са с българско гражданско.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.