Съученичка на изчезналата Ивана твърди, че класът й се е държал лошо с нея

0

Класът на изчезналата Ивана от Дупница се е държал арогантно и лошо с нея. Това заяви пред БНТ Вероника Кирилова – позната на Ивана, която е учила в същото училище. Доброволци и днес се събират, за да продължат издирването на 17-годишното момиче, което изчезна преди пет дни.

„Тя е изключително добро момиче, наивна и всички се възползваха от нейната доброта, качваха ѝ се на главата. Тя е по-притеснителна. Познавам я, контактувала съм с нея, това не е човек с проблеми“, каза Вероника.

Според нея именно лошото отношение е вероятната причина за изчезването на тийнейджърката. Самата Вероника също се включва в издирването.

До 17 часа вчера са обходени около 600 декара район около Дупница, включително крайпътни дерета и места, на които Ивана би могла да се скрие. Повече от 150 полицаи участват в издирването. Съставен е и кризисен щаб, който от днес ще се заеме с по-добрата организация на търсенето.

Кметът на Дупница изрази притеснение към отношението към Ивана, както от страна на родителите ѝ, така и от страна на училището. Затова днес кметът се срещна с всички тях, но от училището категорично заявиха, че тормоз към Ивана не е имало. От учебното заведение отбелязаха, че в последния месец тя се е държала доста по-различно.

Междувременно 13 служители на Югозападното държавно предприятие също се включиха в акцията по издирването. Част от тях са с високопроходими автомобили

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.