Съпругата на Жоро Бизона се скри с 4-годишната им дъщеря

0

Георги Николаев Георгиев от Стара Загора, който наряза с макетен нож 18-годишната Дебора, обезобразявайки я за цял живот, е щастливо женен и има дете на 4 годинки. Оказа се, че съпругата на касапина Кристина Георгиева е неотлъчно до него от години и въпреки агресивния му нрав, го търпи и обича. Тя не може да повярва, че любящия й съпруг и баща на детето й е способен да причини подобна жестокост, разказаха нейни приятели, писа „Уикенд“.


„Криси е срината, от една седмица не е на себе си – взима антидепресанти и не може да спи, изключи телефона си и затвори профилите си в социалните мрежи. Каза ми: „Георги не може да извърши такова нещо! Аз го познавам отлично, той не би наранил жена. От 5 години сме заедно, не може да го направи. Истината е друга, набедили са го”, разказва Петя Николова, която е близка с Кристина още от ученическите им години.


Съпругата на 26-годишния татуиран изрод й споделила, че се притеснява за детето им. За да не им навредят, по съвет на родителите си, тя е напуснала семейния дом и в момента се е установила при роднини извън Стара Загора.


Жената на изверга е нормално момиче и до неотдавна е работила като сервитьорка. Именно в заведението, в което се трудела, се запознава с Георги Николаев – той бил охранител там. Кристина е омъжена за него от 5 години. Сгодили са се на 12 септември 2018 г. Малко по-късно са вдигнали сватба, за която взели 25 000 лева кредит, който до скоро изплащали, а на 11 юни 2019 г. се ражда и първородната им дъщеря Никол. Момиченцето скоро е навършило 4 години.


От социалните мрежи на съпругата на Георги става ясно, че в момента тя се занимава с рисуване и продава творбите си в различни фейсбук групи. Кристина не е коментирала публично зверството, причинено от мъжа ѝ. Тя отказва да повярва, че Георги е насилник – с нея и детето им се бил държал отлично и дори не повишавал тон у дома.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.