Съмнения по драмата на „Сливница“: Бавят кръвните резултати на прегазените Ани и Явор

0

Кръвните химични изследвания на сгазените на бул. „Сливница“ Ани и Явор мистериозно все още се бавят, пише Lupa.bg след разговор с адвокат Димитър Марковски, защитник на шофьора Адриан Антонов. Никой не казва каква е причината за това протакване.

Документите след аутописията са важни за да се установи дали сгазените младежи са били под влияние на дрога или алкохол. Инцидентът стана минути след полунощ и никой не успя да си обясни как на този прав участък Явор и Ани не са забелязали и реагирали при приближаващата кола.

Резултатите се бавят вече точно месец, което е нетипично за подобен вид изследвания. Експертизата на шофьора Адриан Антонов беше готова два дни след инцидента.

Спрямо закона, пешеходците също имат задължението да погледнат платното преди да пресекат, а ако се окаже че загиналите са били под влияние на алкохол или наркотици – това може да облекчи положението на шофьора – убиец.

Медията ни научи още, че Адриан Антонов вчера е дал нови показания пред разследващия полицай. Lupa.bg разбра още, че младият шофьор подготвя емоционално писмо до близките на загиналите младежи.

Явор и Ани живеели заедно повече от две години. Момчето загина на 22 години, момичето бе на 24 години.

Двамата загинаха, блъснати от каращия с висока скорост неопитен шофьор Адриан Антонов. Той е имал книжка едва от три месеца.

Антонов помете Явор и Ани на пешеходна пътека в нощта срещу 8 май. От удара тялото на Явор изхвърча на 300 метра. Според полицията той не е бил употребил алкохол или наркотици.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.