Съдебен охранител е със счупен нос! (Нощем работел като охрана в пиано бар)

0

Служител на Главна дирекция „Охрана“ към правосъдното министерство е със счупен нос, пострадали са и двама негови близки след побой над клиенти от охранители в нощно заведение в Благоевград. Инцидентът става на 5 март. Това съобщава Би Ти Ви.

Задържаните охранители се оказват служители на общинския „Инспекторат“ в Благоевград, които в свободното си време работят и в пиано бара. 

„Празнувах Тодоровден вкъщи, стана късно и решихме да продължим купона навън и отидохме в пиано бара. Поръчахме си, веселихме се, всичко си беше нормално. Инцидентът се случи на тръгване. Започнаха да ни бият, не знам каква е предисторията“, разказва Тодор Гръчки, който е един от битите и служител в ГДО. 

В нощта на боя, заедно с Тодор е и неговият кум Димитър Стойчев, който провокирал скандала, защото искал шопска салата.

„При влизане в бара, дамата отпред каза, че има вход. Платих входа и седнахме на масата. Пускаха само сръбска музика и чалга и по едно време с ирония казах, че искам една шопска салата, за да отива на музиката“, твърди Димитър Стойчев.

По думите на двамата мъже те са пребити от охраната на пиано бара. Оттам обаче отричат и казват, че боят е станал отвън с участие на други клиенти.

„Бяха много агресивни. Имаха проблеми с персонала, с други клиенти, постоянно провокираха. Направихме няколко пъти забележка, те не възприемаха и се наложи да ги изведем навън. От нашата страна няма никакъв физически контакт. След извеждането излиза голяма част от заведение, може би са имали някаква ситуация с тях“, каза Любомир Илиев пред Би Ти Ви, охранител и служител на общинския „Инспекторат“. 

По думите на собственика на охранителната фирма още при идването Тодор Гръчки и Димитър Стойчев са казали, че няма да плащат вход и са се представили за служители на полицията. По случая тече разследване.


На снимката горе: Тодор Гръчки

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.