Събличан гол и ритан до смърт: Шокиращи разкрития за убийството на Петър в Божурище

0

Убийство посред бял ден е извършено в парк „Орлите“ в Божурище в събота. Сестрата на жертвата Петър разкри, че убийството е било извършено по изключително мъчителен начин. Убиецът е задържан, писа Блиц.

„Бил е влачен, бил е ритан в главата. Погледнал е момиче, това знам, заради това. Убиецът е бащата на това момиче“, разказа сестрата на Пепи.

„Цяло Божурище познаваше Пепи като изключително кротък човек. Бил е съблечен гол. Това може да се случи на всеки един от нас. Тук е свърталище на наркомани“, допълва друг жител на Божурище.

„Убиецът Людмил е бившият ми съпруг. Трето лице си е измислило интрига и обяснило на Людмил как Пепи я е опипвал докосвал. В момента това лице е на свобода“, разказа бившата съпруга на убиеца.

Как да си пуснем децата в парка, питат жителите на Божурище.

Събличан, влачен, ритан в главата: Брутално убийство посред бял ден на мъж в Божурище ВИДЕО

Местните настояват за максимална присъда за убиеца, а също и подстрекателят да бъде задържан.

Жертвата Петър дълго време е имал проблеми с наркотиците, твърди BG VOICE. Той е живял при баба си, която го е прибрала, след като е бил изоставен от родителите си.

Впоследствие тя му плащала квартира и се опитвала да му помогне да откаже дрогата.

Според местен жител, пожелал да запази анонимност, жената продала имоти, за да може да му осигури лечение в комуна, но впоследствие заболяла от деменция.

След смъртта ѝ състоянието му се е влошило и той отново посегнал към дрогата, като редовно нощувал в парка. Служители на местното полицейско управление дори му носели обяд.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.