РЕЗИЛ: Общинар от ДБ спипан с дрога

0

Скандал с общински съветник Павлин Стефанов от ДБ в Плевен, в чийто дом са открити наркотици, пише plevenutre.bg.

Инцидентът е от 29 февруари и е бил отбелязан в бюлетина на МВР: „В 21:35 часа при посещение на сигнал за семеен скандал в областния град на улица „П.Р.Славейков“ полицаите намират в жилището бял полиетиленов плик, тип спейсбек с размери 9 см Х 5 см, съдържащ 5 бучки синкаво-зелено кристалообразно вещество с приблизително тегло 5 грама. Задържан с полицейска мярка е 33-годишен, обитател на апартамента. Извършен е оглед.

Веществото е иззето за експертизи. Сезирана е РП – Плевен и работата продължава“. Това гласи съобщението на МВР по повод случая.

След скандалната случка общинското ръководство на ДБ го призова да подаде оставка и свали доверието си от Стефанов:

„Във връзка с инцидент, при който на 29 февруари общинският съветник Павлин Стефанов е бил задържан от полицията в Плевен, общинското ръководство на партия “Да, България” го призовава да си подаде оставката от Общинския съвет – Плевен.

Ръководството на партията сваля политическото си доверие от г-н Стефанов. И категорично заявява, че не толерира противозаконни деяния и поведение в разрез с добрите нрави“. Информираха от пресцентъра на партията.

Павлин Стефанов е за първи мандат общински съветник в Плевен.

Той е сред тримата избрани през октомври 2023 г. общински съветници от групата „Продължаваме промяната – Демократична България“. Работи като стоматолог. Бил е и председател на Районната колегия на Българския зъболекарски съюз – Плевен.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.