Ремонт затапи ГКПП „Русе”

0

Преминаването в участък от моста при граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Русе“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности, съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Гранична полиция“. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира.

На границата с Румъния трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП „Кардам“ на изход от страната. Информацията на граничните власти е към 6:00 часа.

По границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия движението е нормално на всички гранични пунктове. Строително-монтажни дейности на ГКПП „Калотина“ налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване, предупредиха от „Гранична полиция“.

На границите със Северна Македония и Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.