Разюздана даскалица съблазни 10 свои ученици и ето какво й се случи

0

Бивша учителка по технологии от американския щат Оклахома е обвинена в сексуален тормоз и съблазняване на непълнолетни с помощта на електронни средства за комуникация, съобщава KFOR.

43-годишната Серина Кейтър е арестувана на 16 март във връзка със събития, случили се през септември 2022 г. Основания за образуването на наказателното дело са резултати от вътрешно разследване на училището в град Маклауд, където тя е работила.

Изяснено е, че жената е изпращала свои голи снимки на трима ученици от училището на възраст от 14 до 18 години и е поискала същото от тях.

По време на разговор с училищната администрацията Кейтър е признала за постъпката си и е потвърдила, че е водила и секс разговори с тийнейджърите в месинджър и в социалните мрежи.

Тя е предоставила списък с имената на десет момчета, с които е разговаряла. Двама от учениците от него са излизали с дъщеря й.

Кейтър е обясни на администрацията, че е имала някакви сънища и не е сигурна дали разговорите за секс с тийнейджърите са се случили в действителност.

Тя също така каза, че „пие твърде много“ и „има нужда от помощ“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.