Разстреляната жена на Къро била бременна в 3-ия месец

0

Гергана Кочанова, красивата съпруга на Красимир Каменов – Къро, която беше застреляна заедно с мъжа си при безпрецедентно по своята жестокост мафиотско нападение в Кейптаун, е била бременна в третия месец. Това съобщава в новия си брой седмичникът „Уикенд“, позовавайки се на бивши колежки от модния подиум на носителката на короната „Мис България Вселена“ през 2007 г.

Буквално няколко дни преди да бъде застигната от жестока насилствена смърт, Гергана споделила със свои близки приятелки от България, че е бременна за четвърти път. Бебето трябвало да се роди през ноември, а пола му все още не бил известен дори и за нея. Заради очакваната нова рожба майката на Гергана Кочанова трябвало да пристигне в Кейптаун през лятото, за да помага на дъщеря си и да е близо до нея, твърди източник на „Уикенд”.

Гергана Кочанова се обвързва с Къро през 2008 г., само няколко месеца след като е окичена с короната „Мис България“ лично от шефката на „Визаж“ Евгения Калканджиева. В този период чернокосата пловдивчанка е сред най-оборотните манекеки в България, а за нея се носят слухове, че има кратка връзка и с Николай Маринов – Малкия Маргин.

Заради пламналата любов между Красимир Каменов – Къро и Гергана Кочанова, моделката се изнася от България заедно с висаджийския бос. Заради хубавицата той се развежда с първата си съпруга.

Гергана Кочанова ражда първото си дете от Къро на 11 август 2009 г. Любопитна подробност е, че първородният й син, кръстен Красимир, проплаква за първи път не в ЮАР, а в болница в Чикаго. Манекенката ражда в САЩ, където се е установил баща й – изтъкнатия плувец от близкото минало и участник в Олимпиадата в Москва през 1980 г. Петър Кочанов. Неофициално се твърди, че Гергана и Къро са планирали да се заселят в САЩ, но властите в Америка са отказали да издадат виза на Красимир Каменов заради обемистото му криминално досие в България.

След като се установяват за постоянно в ЮАР през 2009 г., Къро и Гергана стават родители на още две деца – момиче и момче. Трите деца са на 12, 10 и 8-годишна възраст. Все още няма яснота къде ще продължат живота си осиротелите деца – дали в Америка, където живее дядо им Петър Кочанов, или в България, при майката на разстреляната манекенка. Родителите на Красимир Каменов – Къро са покойници.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.