Разбра се коя е богатата дама, която загина на АМ „Струма“

0

38-годишната съпруга на бизнесмен в рекламния бранш от София е жената, загинала след полет от виадукта на автомагистрала „Струма“ край дупнишкото село Дяково. Жената с инициали А.З. спряла внезапно джипа си, слязла от него, качила се на парапета на виадукта и полетяла.

Паднала е в близост до първите къщи на селото, на изхода на главен път Е-79 от София за Кулата. Тя е починала на място в резултат на получените политравми по цялото тяло.Сигналът е подаден на тел. 112 от случайно преминаващи шофьори, които станали неволни свидетели на трагедията.

На място е пристигнал екип на Спешен център, който само констатирал смъртта на младата жена, която е издъхнала мигновено след падането. Криминалисти са извършили оглед на мястото.

Минути след трагедията на мястото на инцидента пристигнал съпругът на загиналата жена. Той е дал показания в полицията, пише struma.bg. Днес на разпит в РУ на МВР – Дупница освен съпруга са извикани и близки на семейството – двама мъже и една жена. Всички те твърдели, че няма причина, поради която А.З. да сложи край на живота си. Криминалистите от Дупница продължават да нищят случая. Тялото на жената е закарано за аутопсия в кюстендилската морга.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.