Ранената с Трактора Мирослава Михайлова: Родих тайно син на Алексей Петров

0


Малкият Илия се появява преди 4 години и носи името на бащата на бившата барета

Невръстният син на мистериозната тенисистка Мирослава, която беше тежко ранена по време на покушението над Алексей Петров, е дете на бившата барета. 4-годишното момченце дори е наречено Илия – кръстено е на бащата на Трактора. Той е и абсолютно копие на Алексей Петров, а приликата им е потресаваща. „Уикенд” публикува за първи път фотос на детето.

48-годишната Мирослава Михайлова работи като рехабилитаторка в Правителствена болница, където е назначена след ходатайстване именно от Трактора. Тя е официална негова любовница в последните години и най-близкия му човек.


Колеги на Мира от болницата разкриха подробности около произхода на малкия сладур. Те са категорични, че Алексей Петров го е имал за свой син. Нещо повече – пред няколко свои колежки Мирослава е признала, че е родила дете от боса, но й било изрично забранено да афишира този факт. По тази причина хлапето носи нейното презиме и фамилно име. Иначе Алексей Петров поемал пълното финансово обезпечаване на детето и бил доста щедър.


Преди около петилетка Мирослава мистериозно изчезнала от работното си място. Когато се завърнала, щастливо заявила, че е станала майка. Тъй като не било известно да е имала мъж до себе си, Михайлова заявила първо, че е родила от донор. По-късно сменила версията си и твърдяла, че хлапето е осиновено. Няма обаче никакви данни Мира да е тръгвала по сложния юридически път на осиновяването, още повече, че у нас то е изключително трудно за самотен родител.
Колегите на Михайлова споделиха още, че имат подозрения дали рехабилитаторката не е използвала сурогатна майка, за да дари Трактора със син, за което той мечтаел от десетилетия. Все пак когато детето се ражда, тя е на достолепните 44 години.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.