Прокурорският син: Преди допуснах грешки, но 4-5 месеца не съм наказван, поправих се

0

В затвора е пълно с провокатори. Да, в началото допуснах грешки, но 4-5 месеца не съм наказван. Като цяло съм се поправил. Преди може да съм демонстрирал агресия, но вече не.

С тези думи 19-годишният Васил Михайлов, син на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, помоли Софийският районен съд да го пусне на свобода, защото бил зад решетките вече 11 месеца по обвинение за побои и закана за убийство.

„Ако ме пуснете под домашен арест, се прибирам директно у дома. Въобще не искам да излизам с друга мярка. Трябва ми само да съм при моите хора“, каза още Васил.

Като пример за това, че вече се е променил, той посочи, че в началото на съдебното заседание „възпитано, не агресивно“, „чисто човешки“ попитал прокурора Георги Иванов как е.

Младежът е в затвора в Бобов дол, където беше преместен от софийския, защото влизал в конфликти със затворническата администрация и други лишени от свобода. На 2 май обаче административният съд в Кюстендил реши, че трябва да го върнат в София. В момента обаче още е в Бобов дол.

Съдът обаче отказа да го пусне от затвора, като посочи, че все още не е отпаднала опасността от извършване на престъпление.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.