Приятелките на убитата в куфара: Орлин е въздухар със самочувствие

0

Орлин Владимиров бил абсолютен въздух под налягане, но с огромно самочувствие. В допълнение на това и болен ревнивец. Това свидетелстваха пред Софийския градски съд едни от най-близките приятелки на съпругата му Евгения. Те бяха категорични, че дни преди изчезването й жената имала твърдо намерение да се разведе.

„Споделяше за проблеми. Един от първите им големи спорове беше заради един диван. След този скандал вече взе решение, че ще се разведе“, каза една от разпитаните свидетелки.

„Оплакваше се, че е много ревнив. Имаше подозрение, че я следи. Знам, че се е опитвал да чете чатовете й в телефона“, сподели друга. Отношенията между двамата се обтегнали значително по време на пандемията, когато били постоянно заедно, тъй като и двамата работели от дома си.

„Беше обсебващ, не й даваше да излиза без него“, посочи свидетелка.

В деня на изчезването си на 12 октомври Евгения имала среща с приятелките си в ресторант „Медитеранео“. Тя обаче не се появила. Ползвали общ чат и й писали. Получили съобщение от нейно име, че ще ходи на фитнес.

„По-късно разбрахме, че всъщност Орлин е взел телефона й и е писал от нейно име, а тя вече е била мъртва“, разказа свидетелката.

В залата стана ясно още, че телефонът на Евгения е бил изхвърлен в близост до спортна зала. Намерил го е случаен минувач, който също беше разпитан на заседанието. Пред съда той каза, че първото нещо, което е направил, е да изхвърли сим картата, а след това занесъл устройството да го отключат, за да може да го използва. Приятелка на Евгения разказа, че имала познат в ГДБОП и след изчезването й предложила на Орлин да му съдейства, но той отклонил това предложение.

В залата бе и почернената майка на убитата 33-годишна жена. Капка Чорбанова разкри преди началото на заседанието, че Орлин е обядвал с дъщеря й, а час след това вече я е убил. След това оставил тялото, докато чака баща си да му помогне да се отърве от трупа, и се върнал в кухнята да си дояде.

„Това не е човек, а дявол в човешка кожа!“, изкрещя майката на Евгения, сочейки с пръст подсъдимия. Евгения изчезна през октомври 2021 година. Месец по-късно тялото й беше открито в куфар край водоем в Перник. На съд за убийството са предадени съпругът й Орлин Владимиров и неговият баща Пламен.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.