При скандал: Работник наду колега с… компресор, жервата бере душа (ВИДЕО)

0

Работник в ямболско предприятие е опериран по спешност от перитонит в областната болница в града, съобщиха пред медии от лечебното заведение.

31-годишният Георги Асенов е получил тежки наранявания, след като бил надут с компресор за сгъстен въздух през ануса. Множеството физически увреждания, довели до опасност за живота му, са били причинени при спор с негов колега от предприятието. Към момента пациентът е в реанимацията. От ОД на МВР потвърдиха за случая, но не предоставиха информация заради образуваното досъдебно производство.

Спорът е възникнал по време на работа през нощната смяна, около 4 часа на 20 юни. Случаят е влязъл в Районната прокуратура днес, 21 юни, сутринта. „Към момента се разпитват свидетели. Изземват се записите от видеокамерите. Ще бъдат назначени експертизи“, каза за „Труд news“ административният ръководител на Районната прокуратура – Ямбол Мина Грънчарова. Засега няма входирано искане извършителят да бъде задържан.

От свои източници „Труд news“ научи, че той е от съседния Сливен.

Пациентът остава под наблюдението на лекарите – специалисти от ямболската болница. Ще се преценява дали са необходими още хирургични интервенции.

Видеото ТУК

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.