Пребитата като куче посред бял ден бизнесдама от Благоевград с разтърсващи думи

0

Нападението срещу мен е истина и последствията не са леки. Но съм жива и няма да се предам!!! Още ми е трудно да повярвам, че това се случва реално… че има хора, способни да го извършат и да го поръчат това гнусно деяние… Това каза по повод нападението срещу себе си бизнесдамата Стефка Терзийска.

Полицията арестува в хотел „Европас“ в Сандански 21-годишния благоевградчанин Кирил Лукаров, издирван за жестокото нападение над бизнесдамата Стефка Терзийска, собственик на фабриката за преработка на маслини в областния център.

Лукаров нападна и удря безпощадно с метална пръчка / кози крак/ Стефка Терзийска, чакайки я с часове пред дома и. Жената бе транспортирана в Пирогов с множество травми, счупени пръсти на ръката, сериозна травма на главата, в областта на очите.

Видеозаписи разкриха извършителя – ММА боецът Лукарски, който нападна Терзийска на 10 октомври около 10 сутринта, след което се укри в Сандански. В полицията за часове бе майката на Лукарски, за да бъде разпитвана знае ли нещо престъплението, извършено от сина и.

С постановление на прокурор от Районна прокуратура – Благоевград Кирил е привлечен в качеството на обвиняем и е задържан за срок до 72 часа. Престъплението е извършено от него повторно, след като е бил осъден през 2021 г. Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо извършителя на деянието.

Районна прокуратура – Благоевград ръководи разследване по досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 131, ал. 1, т. 7, вр. чл. 129, ал. 2, вр. чл. 129, ал. 1, вр. чл. 28, ал. 1 от НК. Събрани са доказателства за виновността на Кирил Лукаров.

Два дни след нападението и след като се стабилизира в Пирогов, Терзийска коментира случилото се така:

Скъпи приятели, искам да ви благодаря от сърце и душа за цялата любов и подкрепа, която ми показвате и изпращате !!!!

Да, за съжаление нападението срещу мен е истина и последствията не са леки. Но съм жива и няма да се предам!!!

По-тежко е да приемеш, че това се случи и то в 10:15 сутринта, до оживена централна улица. И слава Богу, защото реакциите и помощта бяха бързи…. вярвам в справедливостта, в това, че полицията и прокуратурата ще си свършат блестящо работата!!!

Още ми е трудно да повярвам, че това се случва реално… че има хора, способни да го извършат и да го поръчат това гнусно деяние….

Но до мен неотлъчно са децата ми, близките и приятелите, вашата любов и молитви за моето възстановяване.

Точно сега наистина имам нужда от това – от много сила и вяра и от цялата ви подкрепа!

БЛАГОДАРЯ!!

Полицията изяснява мотивите за бруталното нападение.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.