Пореден случай на домашно насилие: Жена брутално пребита от бившия си мъж пред детето

0

Пореден случай на битово насилие над жена. В понеделник Траянка Трайкова разказа във Фейсбук за брутален побой, нанесен от нейния бивш съпруг пред очите на малкото им дете. Днес пред Нова телевизия тя разказа своята история.

Бившият ѝ съпруг е счупил носа ѝ, нанесъл е и множество травми по тялото. Пострадалата жена обясни, че вече е по-добре, но че ѝ предстои операция на носа. „Явно в бившия ми съпруг има останала агресия. Не му е стигало времето, когато сме били заедно и тази негова агресия си я изкарваше върху мен. Явно има още агресия”, каза Трайкова. 

По думите ѝ той не бил виждал детето си от една година, когато внезапно се обадил, че иска да го види. На следващия ден, когато Траянка слиза с детето на входа на дома, му казва, че ще му даде детето за една седмица да го гледа и да го заведе на лекар, защото е болно. „Той по принцип го взима за два дни, но аз му бях подготвила чанта за една седмица”, обясни тя.

Мъжът я пита „защо се прави и защо не му дава детето“, на което Трайкова отговаря, че му го дава, но че той не спазва правилата и го взима само за по два дни.  Следва размяна на нецензурни реплики, след което мъжът е започнал да я удря.

„Каза ми да не се правя на интересна. И със засилка ми удари шамар, свлече ме на земята, започна да ме скубе и да ме дърпа. Удряше ме и с юмруци в лицето“, разказа Траянка Трайкова.

Побоят продължил около пет минути, докато не се намесват роднините на Траянка. „Той дойде с целта да ме набие, заедно с пастрока и братовчед си. Когато всичко приключи, братовчед му се обърна към него с думите: „Каза, че ще я набиеш. Браво, наби я! И сега какво направи”, добави пострадалата жена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.