Погват бореца Кирил Терзиев за закана за убийство срещу Светлана Гущерова

0

Погват бореца Кирил Терзиев за закана за убийство срещу Светлана Гущерова. Това разбра „България днес“ от свои източници в Софийската районна прокуратура.

Преди минути е внесен обвинителния акт срещу известния български борец Кирил Терзиев, но за изненада на всички, той е погнат, затова че я е заплашил да я убие, а не са нанесен побой или за избити зъби.

След като Гущерова е сигнализирала на прокуратурата, че е бита и заплашвана от Кирил Терзиев, той е призован да се яви в съда. Борецът не е арестуван, а днес след като се яви с адвоката си в съда, бе освободен с мярка за неотклонение „подписка“.

Както е известно, бившият борец бе обвинен от Гущерова, че я е нападнал в колата. Избил зъбите на плеймейтката пред очите на децата ѝ. Терзиев беше обявен за издирване във вторник. 

Източниците на „България днес“ от полицията казват, че няма доказателства за побой или за избити зъби. Ако има нанесена лека телесна повреда, то това ще бъде преценено от наблюдаващия прокурор и той може да прецизира обвинението, ако се наложи.

Вчера пред „България Днес“ Терзиев категорично отрече, че е посягал на плеймейтката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.