Пловдивчанинът Иван, който остана без трите си апартамента в Кючука: 1 стотинка нямам!

0

Изнесоха ти всичко, бе, човек, обясни му съсед

Как ще са ги продали, без аз да знам?

Това попита изумено 57-годишният Иван Кацаров, който снощи се завърна в Пловдив след половингодишно отсъствие. Беше обявен и за издирване. През това време, без негово знание, са били продадени трите му наследствени апартамента в пловдивския квартал „Кючук Париж“.

„Аз не съм продавал нищо. При нотариус не съм стъпвал. Една стотинка нямам, вие ми говорите за 100 000 лева“, заяви той пред БиТиВи.

Както съобщихме, тое е пристигнал снощи в Пловдив с автобус от Слънчев бряг, не знаел, че го издирват и че апартаментите му са продадени.

Майката на Кацаров починала през 2007 г. Единствените му роднини останали братовчед му, който живее в Америка, и неговият син. 

Пловдивчанинът имал 3 наследствени апартамента в „Кючук Париж“. Те обаче са били продадени за 53 хил. евро още през октомври м.г.

На въпрос къде ще нощува, той назова адреса на едно от жилищата си. Там обаче съсед му обясни: „Друг човек живее вече тук, направиха ремонт, изнесоха ти всичко, бе, човек“.

Иван остана безмълвен. 

По думите му е бил на гости 3 месеца в град Елена. Личната му карта е в него. Той няма телефон и не е имало как да се обажда на някой, който да проверява апартаментите му, докато е извън Пловдив.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.