Пиян милионер размаза мерцедеса си край Приморско след бясна гонка

0

Пловдивският хотелиер и милионер Петър Караянев е катастрофирал снощи пиян с мерцедеса си след гонка с полицаи край Приморско, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на изключително достоверен източник.

Екшънът започнал в 23:45 часа в четвъртък, когато полицаи се опитали да спрат Караянев на КПП „Караагач“.

Дали изобщо не ги е видял, или просто е решил, че може и да не спира, Петър не се подчинил на стоп палката и с мръсна газ подминал патрула.

Незабавно е последван, а след кратка гонка на главния път за Созопол е катастрофирал. Тестван е за употреба на алкохол, като дрегерът отчел 1,55 промила алкохол.

Караянев е отказал да даде проба за химичен анализ.

Задържан е за срок от 24 часа, предаден е на прокуратурата, а съвсем скоро ще бъде съден за шофиране в нетрезво състояние, бягство от полицаи и предизвикване на катастрофа.

Петър Лазаров Караянев (45 години) фигурира в управлението на няколко фирми. Той е управител и едноличен собственик на „Инвестрой България“ ЕООД, „Шугар комерс“ ЕООД, „Кредитна Агенция България“ ООД, „Каваците“ ЕООД, член на съвета на директорите на „Карела Строй“ АД и съдружник в „Бубо Пропърти“ ЕООД, „Каваците“ ЕООД, „Вики инвест“ ЕООД и „МП груп“ ООД.

Съдружник е в различните си фирми с Владислав Григоров, Радослав Лещански, Антоанета Филизова и Наталия Василиевна Караянева.

Последната дама е негова съпруга. Името й изплува в скандала „NEXO“. Наталия е руския, съветник в екипа „Arrington“ – хедж фонд, който е подкрепил крипто пирадимата при стартирането й.

Вестник „Марица“ е писал през 2013 година, че Петър Караянев е във връзка с известна топ моделка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.