Пистолет на кръста: Мутрафон пази Васко Кмета

0

Васил Терзиев шокира вчера преподаватели и гости на СУ “Климент Охридски”. Васко Кмета се  появи в Алма Матер, където се проведе публично обсъждане на новия софийски бюджет, с мутроподобна охрана, която рязко контрастираше с духовната обстановка.

Известно е, че още при старта на мандата си Терзиев отказа охрана от НСО. Той разчита изцяло на свои собствени гавази. По петите му го следваше гард с бръсната глава, който демонстративно беше окичил патлак на колана си и не го криеше, твърдят очевидци.

Здравенякът бе неотлъчно до боса си дори в тоалетната.Двамата се возеха заедно в тежкия кметски кортеж от скъпи лимузини, затапил ул. “Шипка” докато вътре течеше събитието.

За малко да стане скандал, тъй като група момчета и момичета извикаха полицаи да проверят какъв е този въоръжен човек в СУ. Ченгетата на мига изкараха охраната на Терзиев от аулата и му провериха документите, пише Краймсбг.

Оказа се, че всичко е редовно, но якият мъжага беше принуден да напусне, тъй като няма право да внася оръжие в сградата на учебното заведение.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.