Петко Мутанта, който преби с прът гаджето си, отива в пандиза

0

Наркоманът Петко Великов, известен с прякора си Мутанта, който преди седмица преби жестоко гаджето си с прът, отива зад решетките. Това реши Районният съд в Бургас. Срещу известния криминоген е повдигнато обвинение за причиняване на средна телесна повредата на 22-годишна жена.

Зловещата сцена с крясъци и счупени прозорци се разигра на 18 май т.г., около 02.50 часа, когато Петко и приятелката му имали семеен скандал. Агресорът налагал момичето с прът, когато случайно преминаващ до бл. 87 в комплекс „Меден рудник“ патрул със служители от Четвърто Районно управление чули викове и силен шум от счупване на стъкло, предава Флагман бг.

Спирайки пред блока, видели през прозореца на жилището на първия етаж мелето и веднага се намесили. Единствено навременната поява на полицаите е предотвратила Мутанта да спука от бой момичето.

Той налагал момичето с прът в областта на лявата ръка, като е установено, че от силните удари й е счупил раменната кост. Ако 44-годишният мъж бъде признат за виновен го грози присъда от пет до дванадесет години лишаване от свобода.

В същата вечер бе извършено и претърсване в обитавания от него дом. Тогава полицаите намерили цял арсенал за дрога и готова продукция. Униформените заварили пластмасова чаша с бяло кристалообразно вещество /амфенамин/, два стъклени огнеупорни капака с налепи от вещество /чийто точен произход е в процес на изясняване/, свивка със суха зелена тревна маса / канабис/, ел. везна, кутийка с червеникаво прахообразно вещество, две стъклени колби и пластмасова купа, по които имало остатъци от полепнало бяло вещество, бутилка с надпис „Фосфорна киселина 85 %“ и др.

Припомняме, че Петко Великов е известен на полицията с дългогодишен стаж като крадец и брутален насилник. Преди 10 години той влезе в криминалната хроника, след като преби и влачи охраната в хипермаркет „Кауфланд“ в ж. к. „Меден рудник“ – всички те бяха жени. Следващата му брутална изцепка бе заедно с приятелката му Доника – друга наркоманка, с която откраднаха даренията за болно дете и ги профукаха.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.