Първо в Crime.bg: Съдът пусна пернишкия прокурор Бисер Михайлов

0

Състав на Софийския градски съд пусна без никаква мярка за неотклонение пернишкия прокурор Бисер Михайлов, обвинен в побой над съпругата си Биляна. Според магистратите държавното обвинение не успяло да докаже авторството на престъплението.

Скандалът между Михайлов и съпругата му Биляна започнал в четвъртък вечерта заради неубедителното представяне на дъщеря им в училище. Жена му била емоционално нестабилна през последната година и половина заради проблемите със сина им Васил. Това разкри обвиняемият прокурор пред Софийския градски съд. Той вметна, че на възрастта на дъщеря му синът му Васил бил добър ученик.

Разговорът им със съпругата преминал в спречкване и блъскане.

„Никога не съм удрял съпругата си с ръце по главата и тялото“, каза още Бисер Михайлов. В един момент той излязъл от стаята да пуши цигара, нещата утихнали, но точно по това време дъщеря им се обадила на телефон 112. Тя е звъняла 3 пъти на спешния телефон, като дори единия път била казала, че баща ѝ държи нож в ръката си, а майка ѝ е с разцепена глава. Той добави, че със съпругата си живеели от 23 години в спокойни и хармонични отношения.

Самата му дъщеря по време на разпита обяснила, че родителите ѝ са спокойни хора. Момичето е дало показания в петък в 7:55 сутринта. По описанията на прокурора, съпругата му била по-активната страна. Тя го одраскала по тила и гърба. От експертизата, която била направена станало ясно, че Михайлов няма наранявания по китките, които да са причинени от жена му, бранеща се от неговите удари.

Биляна Михайлова е била разпитана преди дъщеря си в 6:50 часа в петък. Тогава заявила, че не е пострадала от домашно насилие от съпруга си и че не иска да се води дело срещу него.

Пред съда беше представена и нейна декларация от днес, в която тя твърди, че мъжът ѝ не е заплаха и че не е била жертва на домашно насилие. Също така е написала, че не е губила съзнание, а 15-годишната им дъщеря не е била свидетел на скандала между тях.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.