Първо в Crime.bg: Психо нападна актрисата Сибила Серафим, приеха я в „Пирогов“

0

Психар е нападнал актрисата с певческа кариера Сибила Серафим, видя репортер на Crime.bg. За атаката, дело на Никола Димитров, съобщиха първо от страницата на ню уейв групата „Виолетов генерал“:

С много неприятно чувство съобщавам на нашите приятели и фенове, че в понеделник Сибила беше нападната и получи сериозни травми, след което беше откарана в „Пирогов“, където беше оперирана за смяна на тазобедрена става и други травми.

Всичко това е изключително опасно за здравето и като цяло и все пак се надяваме, че ще продължи да свири и пее и занапред ще участва в концертите на „Виолетов генерал“ и не само това, но и ще продължи да води нормален живот без сериозни последствия като цяло.

Шокиран съм от случката и единствено ми остава да се моля за нея и нека тези, които я обичат изпратят към нея в пространството съчувствие и съпричастност. Пак повтарям, дано да се възстанови максимално бързо и стане отново онази Сибила, която познаваме“.

Ето какво написа самата Сибила в своя фейсбук профил:

Бях нападната на улицата! В момента съм след операция със сменена тазобедрена става и счупено,  извадено рамо! Психото се казва Никола Димитров.

Благодаря на чудните вълшебници от „Пирогов“, които се погрижиха за мен.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.