Онлайн: Поръчваш жрица, идва по-бързо от пица!

0

Жриците на платения секс намериха нова ниша и вече се предлагат активно из тайни групи в Телеграм. Поръчката през приложението за незабавни системи става веднага, а компаньонката пристига дори по-бързо от доставката на пица до адрес, показва проверка на „Телеграф“.

Тайните канали с палави момичета са стотици, като най-популярни са такива с имена на супи – „Шкембе чорба“, „Пилешка супа“, „Гъста чорба“, „Френска супа“ и др. Групи с проститутки са и с имена като „Компот от сливи“, „Мешана скара“, „Банани без пижами“, „Друсан кебап“, а също и напълно откровените наименования – „Курви и Кеш“, „MILF за млади жребчета“, „BG Amateurs”.

Има и локални тайни групи от типа на „Бургаските миндили“, „Мазните курви на Ямбол“, „Северозапад за секс“ и т.н. Има и групи, в които се обсъжда как работи дадена мадама, дават им се и оценки като жури в риалити – от 1 до 10.

В тях се шерват директно снимки, телефони и адреси на момичетата, публикуват се обяви, ако работят професионално в бранша, както техните сводници си промотират стоката. Такива групи са „Курвите на София“ или „Курвите на…“ съответния по-голям град в страната.

Оказа се, че едни от най-търсените обаче в момента не са професионалистките.

В тайните групи, в които попадането не е никак случайно, а става само с покана от администратора и с препоръка от вече приет потребител, често се предлагат жени и момичета, които си имат съвсем нормална работа.

Някои са продавачки в мола, други в бакалията, трети пък имат семейства, деца и мъжете им не подозират с какви пари погасяват кредита за пералнята примерно. Има и немалко непълнолетни момичета, още ученички, които така си докарват по някой лев за дискотека и парцалки от мола.

Често от една такава група се прехвърлят покани към други групи не само за секс, но и за наркотици. Има и групи в Телеграм, в които се събират основно педофили, които си разменят снимки и видеа с детско порно. Групите за проституция се конкурират по брой потребители с тези за наркотици. Обикновено между 5 и 10 хил. души влизат всеки ден в тях.

Самите групи също са силно предпочитани от компаньонките. Причината е, че обявите в сайтове като Ало и Адам и Ева например са публични.

Там могат да бъдат видени, включително и от служителите на МВР, които ако решат да си вършат работа, могат да подведат жриците под отговорност, както се случва в нередки случаи. Дебнат и сводници, които веднага захапват някоя новопоявила се, която работи „шано“, т.е. не се отчита на никого и каквото изкара е само за нея. Дискретното предлагане в групи само с отбрани, проверени хора е по-малко рисково.

Особено ако продаващата тялото си срещу пари е семейна жена, работи законна работи или пък е ученичка или студентка.

Цените на проститутките от „супа“ групите са в общи линии народни и сравнително добра инвестиция. Варират между 100 и 200 лева на час. Разбира се, има и по-евтини, както и много скъпи предложения. При скъпите са включени различни екстри в креватните изпълнения, а често и опции за посещения на кино, театър, ресторант или друг вид публична дейност в ролята на придружител, като компания.

Момиче отрече да се продава, ухажор я пусна

В началото на месеца ученичката Стефани Колева лъсна в групата „Шкембе чорба“ в приложението Телеграм с индикация, че прави секс за пари. Девойчето обаче отрече това да е вярно и обясни, че някой я е вкарал без нейно знание и съгласие в тази група.

Според МВР 18-годишната ученичка е станала жертва на класически онлайн тормоз, след като телефонният й номер е пуснат в групата. Хора от самата група обаче твърдят друго – а именно, че някой просто я е издал, че присъства в такава група, родителите й са разбрали и момичето се принудило да пусне жалба. В конкретната група има над 46 000 потребители, а загорелите любители на секса не спирали да пишат на Стефани, която получавала съобщения през 10 минути от различни мераклии, повечето над 50-годишни чичковци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.