Новина на Crime.bg: Див екшън в Съдебната палата, арестуваха адвокат-педофил (СНИМКИ)

0

Див екшън в Съдебната палата в София – адвокат Васил Ковачев бе арестуван публично и обвинен, че е блудствал с непълнолетни момчета като използвал факта, че са зависими от него като техен защитник. Юристът, който по информация на Crime.bg е започнал да учи право след първото обвинение в педофилия преди повече от 10 години, е подведен под отговорност от Софийската районна прокуратура.

Ковачев предложил на някои от непълнолетните момчета да ги защитава без заплащане в качеството си на адвокат, а на други казал, че ако искат да излязат от ареста, трябва да извършат действия за полово удовлетворение с него.

Васил Ковачев е обвинен и за това, че умишлено склонил друго лице да принуди жена да извърши нещо противно на волята ѝ – да оттегли жалба, подадена в полицията срещу обвиняемия, като за това била употребена заплаха, че домът ѝ ще бъде запален.

Това не е първо обвинение за Ковачев. Той бе подведен по отговорност и през 2011 година, че е плащал на деца, за да им прави френска любов. Тогава извратенякът получи присъда на първа инстанция, но след промяна в закона втората го оправда. Тогава Ковачев не беше адвокат и започна да учи право. Оказва се, че е търсил клиентите си сред бедните непълнолетни момчета, за да се възползва от сексуалните им услуги вместо заплащане.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.