Нова дивотия: Стреляха по градски рейс в Габрово

0

Неизвестен до момента извършител е стрелял по автобус на Общинския пътнически транспорт в Габрово. Това съобщават на Фейсбук страницата си от Община Габрово. 

От местната администрация определят акта като дръзко вандалско посегателство. 

„Около 17:57 часа на ул. „Лазурна“, при движение в района на автобусната спирка до студентското общежитие в посока кв. Русевци, водачът на автобус, изпълняващ редовен курс по линия на обществения градски транспорт чува гръм и звук от пръскане на стъкло. Оказва се, че причината е произведен изстрел по автобуса. За късмет, намиращият се по същото време пътник в превозното средство не е пострадал. За случая са уведомени органите на реда в Габрово. По непотвърдена информация в инцидента са участвали деца“, посочват в съобщението си от местната администрация. 

Също вчера, късно вечерта в района на блок „Катюша“, друг екологичен автобус е уцелен с камък в страничния капак от група деца, съобщават още от общината. 

Според информация на администрацията посегателствата над превозни средства на обществения транспорт на Габрово са повече от седем за последните шест месеца. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.