Нотариуса убит на друго място, а трупа е подхвърлен пред къщата му?

0

Мартин Нотариуса е бил жестоко пребит, преди да го гръмнат с куршум

Мартин Божанов – Нотариуса е бил пребит жестоко точно преди да бъде застрелян в главата. В това са убедени лекари, които са прегледали снимки на жертвата след аутопсията й. Шокиращите кадри на трупа на афериста бяха публикувани ексклузивно седмица след екзекуцията му в „Уикенд”. Днес поместваме отново снимката в по-голям размер, за да се убедят читателите, че по лицето на бандита има травми, които няма как да бъдат причинени от изстрел.

От фотосите ясно личи, че Нотариуса е налаган с предмет, който e бил леко заострен или в края на който е имало разширение. Божанов е със счупен нос, с няколко фрактури на черепа и с отоци по лицето. Специалистите са категорични, че тези удари са настъпили преди смъртта на Божанов и са нанесени със страшна сила и странен предмет. Възможно е Нотариуса да е бит с приклада на пистолета, с който впоследствие е убит.
Според лекарите, побоят е бил сериозен и е нанесен непосредствено преди смъртта на Нотариуса, защото иначе по лицето на жертвата не би трябвало да има кръв, отоци и синини. Те не се появяват, ако боят е след смъртта.
Нотариуса има и фрактура на темпоралната кост, тоест на слепоочието, която няма как да се стане от куршум, било то фронтално или напречно, освен ако не е от упор. Но изстрел от упор е изключен, защото няма нагар по челото, дупката от куршума е идеална и няма следи от самото оръжие. След като е пребит, Нотариуса е застрелян с един куршум в главата. Това навежда на мисълта, че убиецът най-вероятно е бил над жертвата си, когато е дръпнал спусъка. Побоят е поредният факт, който буди недоумение.
Според източник на „Уикенд”, това означава, че най-вероятно Мартин Божанов е убит не пред къщата си, а на друго място, след което трупа е подхвърлен там. Възможно е той да е бил ликвидиран в апартамента си или пък в някой офис, след ко

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.