Нотариуса имал специален човек, който да му носи телефоните

0

Оказа се, че Нотариуса е давал само едно интервю – пред АКФ. Потърсихме го след сигнал на Ивайла Бакалова. Тогава решихме да ги осветлим – със запис. Това заяви пред бТВ журналистът Николай Стайков от Антикорупционния фонд по повод след разпита му пред ВСС след убийството на Мартин Божанов.

С Емил Писков (бивш служител в ГДБОП, бивш служител в ДАНС, даже работил по магистрати, участвал в схемите за изнудване) се наричаха „колегата“. Приеха би на интервю е техния офис в центъра. Бяха спокойни и арогантни, каза още той.

„Имаше 4-5 телефона, имал е специален човек, който да му носи телефоните. Аз имам 3 негови номера, а полицаите – 2. Дали някой не пречи на разследването“, попита журналистът.

„Нотариуса е парадирал с определен статус в МВР, имал син буркан, клубът му е бил охраняван и от полицейски коли. Тези кадри ги има и в Гугъл стрийт вю. Бил ли е сътудник на полицията?“

За тези хора е изключително важно парадирането с връзки, контакти – Нотариуса говореше за съдиите с малки имена, завърши Николай Стайков.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.