Недопустимо! Перничанка преби възрастната си майка

0

Зловеща сцена в пернишкия кв. „Изток“. 59-годишна жена бе задържана за домашно насилие над майка ѝ. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.

Сигнал за възникнал скандал между майка и дъщеря в апартамент на ул. „Юрий Гагарин“ в пернишкия квартал „Изток“, е подаден вчера, около 9:00 ч., на телефон 112. Пристигналите на място полицаи установяват, че по първоначални данни е нанесен побой на 78-годишна жена от 59-годишната ѝ дъщеря.

Възрастната жена е настанена в Многопрофилната болница за активно лечение „Рахила Ангелова“ в Перник с различни травматични наранявания. Дъщерята е задържана за срок до 24 ч. с полицейска мярка и е започнато досъдебно производство срещу нея.

Това поредният случай на насилие срещу възрастен човек в региона. На 10 май в полицията в областния град бе съобщено за побой и грабеж на 78-годишен жител на пернишкото село Люлин, припомня БТА.

За посегателството сигнализира 61-годишна жена, роднина на потърпевшия, намерила го в безпомощно състояние. Възрастният мъж незабавно бе закаран в болнично заведение с установена травма на главата и фрактура на горен крайник.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.