Наш циганин изнасили 19-годишна британка в храстите, отива в затвора

0

Наши циганин е осъден на 7 години затвор за изнасилване и доживотно вписване в регистъра на сексуалните престъпници на Великобритания. Емил Емилов причакал 19-годишна барманка и я завлякъл в храстите, където завързал устата й с тениската си и извършил престъплението. Това се случва в Лестър, а деянието е било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение.

25-годишният Емил Емилов е арестуван още на летището на влизане във Великобритания за изнасилване, което извършил през май миналата година. Жертвата е 19-годишно момиче.

Според разследващите, преди да извърши престъплението, той посетил бар. Опитал да влезе в контакт с момичета, които са се намирали в заведението. Никое от тях не пожелало да си тръгне с него. Когато напуска заведението, мъжът причаква 19-годишно момиче, което работело като барманка. Първоначално жертвата помислила, че Емилов иска да я ограби и му предложила да вземе всичко, което има. Той обаче я ударил по главата, тя паднала на асфалта и мъжът я завлякъл в храстите.

Прокуратурата определя Емилов като сексуален хищник и твърди, че той предварително се е подготвил за престъплението. Съблякъл тениската си, с която завързал устата на жертвата.

След извършване на деянието българинът избягал от местопрестъплението, а въпросната тениска изхвърлил в кош за боклук. Маршрутът му бил проследен от полицията, благодарение на доброто видеонаблюдение. Още на следващия ден Емилов си купува билет и се връща в България. След като шест месеца не се случва нищо, той решава да влезе отново във Великобритания.

В момента, в който каца на летище „Лутън“, българинът е задържан. Направен му е ДНК анализ, който доказва вината му, съобщава NOVA.

Сексуалният регистър, в който името на Емилов вече е вписано, е създаден от властите във Великобритания заради бум на сексуалните нападения. Официалната статистика сочи, че годишно се извършват около 68 000 такива посегателства.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.